Üdvözlöm a Kreatív weblap bemutatkozó oldalán

Egyszerű weblap készítésében rejlő lehetőségek


A vállalkozásuk profilja olyan esztétikus és egyszerű weblapoktól kezdve, a google keresőre optimalizált weboldalakon át olyan felhasználóbarát oldal készítése- amely az Ön által elképzelt stílusban és formában valósul. Az általunk készített weboldalakra teljes körű garanciát vállalunk!

Tevékenységünket elsősorban olyan magánszemélyek és kisvállalkozások számára ajánljuk akik még nem rendelkeznek önálló weboldallal vagy a jelenlegi weblapjukkal nincsenek megelégedve esetleg szeretnék azt felújíttatni és mind ehhez olcsón, alacsony költség ráfordítással kívánják elérni. Más weblapkészítőkkel ellentétben nem nyújtunk olyan fejlesztési szolgáltatásokat amelyekhez drága és speciális háttérszolgáltatásokra lenne szükség, amelyhez ennek tükrében magas fenntartási költség is párosulna. Ezért az általunk készített weboldalak árát alacsonyabban tudjuk tartani, így olcsóbban kapja meg azt a szolgáltatást amiért máshol vagyonokat fizetne.

A weblap készítésekkor és tervezésekkor nagyobb hatékonysággal tudunk dolgozni, ha Önnek vannak konkrét elképzelései, az elkészítendő weblapjával kapcsolatosan. Hiszen így van mihez igazodni, van kiindulási alap, amely a weboldal készítés munkálatainak irányt szab. Ezért a feladatok tényleges elkezdése előtt mindig alaposan felmérjük az Ön által támasztott igényeket, elképzeléseket. Az igények felmérése után teljes körű árajánlatot és látvány terveket készítünk az Ön vagy Cége számára, melynek segítségével az elképzelése vizuálisan is megmutatkozik.

Ahhoz, hogy megismerjük az Ön elképzeléseit néhány információra szükségünk van az elinduláshoz melyek a következőek lennének:

  • Mit szeretne elérni a weboldal által? Mi a célja?
  • Ki lesz az oldalnak a célközönsége?
  • Milyen stílusú weblapokat kedvel, melyeket tudna példának említeni?
  • Tudja-e mit jelent és mi a jelentőssége a keresőoptimalizálásnak?
  • Milyen weblapot tart esztétikusnak?
  • Milyen színek harmóniáját kedveli?

Ilyen és még sok más hasonló az Ön számára talán jelentéktelennek tűnő információ segít minket, hogy létrehozzuk az Ön által megálmodott weblapot. Ezen ismeretek adják meg azt az egyensúlyt, ami az elképzelést és a megvalósítást összeköti. Így lesz Ön az általunk nyújtott szolgáltatásokkal elégedett.

Mindezek mellett az Ön igényei alapján elvégezzük a weboldalának google keresőoptimalizálás munkálatait is. Amely lehetővé teszi,hogy az Ön új vagy meglévő weblapja ne csak valahol a találati lista végén szerepeljen, hanem a legnépszerűbb kereső a google listájának első oldalain jelenjen meg. Már a honlap készítésekor minden esetben figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás alapvető kritériumait. Így közös munkánk eredményeként Önnek egy olyan honlapot adhatunk át, amely csupán a megfelelő keresőmarketing technikákkal történő népszerűsítésre vár, hogy elnyerhesse méltó helyét a keresőtalálati lista csúcsán. Ma már nem elég egy weboldallal rendelkezni-e az interneten. A keresőoptimalizálás célja a más hirdetési formákkal szemben,hogy honlapját kifejezetten egy az internetes keresőkön át érkező, sokkal célzottabb látogató közönséghez is eljuttassa, ezzel lehetőséget ad arra, hogy honlapjának üzenete az azzal megcélzott látogatóközönséghez juthasson el.

Az általunk elkészített weblapok esetében igények felmérése után, olcsó-alacsony árfekvésű webtárhely kiválasztásában is segítséget nyújtunk. Ezzel segítjük elő, hogy minél kedvezőbb áron vehesse igénybe fejlesztői és üzemeltetési szolgáltatásunkat.


Az igényes, egyszerű és olcsó weblap szolgálatások:Erről a szolgáltatásról bővebben a„Keresőoptimalizálás” vagy a google keresőoptimalizálás címszó alatt talál bővebb információt.

Etarget Hirdetések